Polityka prywatności


I. Postanowienia ogólne

  1. Polityka prywatności określa, jak zbierane, przetwarzane i przechowywane są dane osobowe Użytkowników niezbędne do świadczenia usług drogą elektroniczną za pośrednictwem serwisu internetowego: uniahrubieszow-official.klubowo24.pl [dalej zwanym: Serwis].
  2. Serwis zbiera wyłącznie dane osobowe niezbędne do świadczenia i rozwoju usług w nim oferowanych.
  3. Dane osobowe zbierane za pośrednictwem Serwisu są przetwarzane zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych iw sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych, dalej RODO) oraz ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 10 maja 2018 r.

II. Administrator danych

Administratorem danych osobowych zbieranych poprzez Serwis jest Miejski Klub Sportowy Unia Hrubieszów, adres: ul. Ciesielczuka 2, 22-550 Werbkowice NIP: 919-165-73-93, REGON: 951089050, adres poczty elektronicznej: mks_unia_hrubieszow@op.pl. [dalej zwanym: Administrator].

III. Cel zbierania danych osobowych

  1. Dane osobowe wykorzystywane są w celu:
    • rejestracji konta i weryfikacji tożsamości Użytkownika,
    • umożliwienia logowania do Serwisu,
    • realizacji umowy dotyczącej usług i e-usług,
    • komunikacji z Użytkownikiem (livechat, formularz kontaktowy itp.)
    • wysyłki newslettera (po wyrażeniu zgody Użytkownika na jego otrzymywanie),
    • prowadzenia systemu komentarzy,
    • świadczenia usług społecznościowych,
    • promocji oferty Administratora,
    • marketingu, remarketingu, afiliacji,
    • personalizacji Serwisu dla Użytkowników,
    • działań analitycznych i statystycznych,
    • windykacji należności,
    • ustalenia i dochodzenia roszczeń albo obrony przed nimi.
  2. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do zawarcia umowy albo skorzystania z innych funkcjonalności Serwisu.

IV. Rodzaj przetwarzanych danych osobowych

Administrator może przetwarzać dane osobowe Użytkownika: imię i nazwisko, data urodzenia, adres zamieszkania, adres e-mail, numer telefonu, NIP.

V. Okres przetwarzania danych osobowych

Dane osobowe Użytkowników będą przetwarzane przez okres:

  • gdy podstawą przetwarzania danych jest wykonanie umowy – do momentu przedawnienia roszczeń po jej wykonaniu,
  • gdy podstawą przetwarzania danych jest zgoda – do momentu jej odwołania, a po odwołaniu zgody do przedawnienia roszczeń.

W obu przypadkach termin przedawnienia wynosi 6 lat, a dla roszczeń oświadczenia okresowe i roszczeń dotyczących prowadzenia działalności gospodarczej – 3 lata (jeśli przepis szczególny nie stanowi inaczej).

VI. Udostępnianie danych osobowych

  1. Dane osobowe Użytkowników mogą być przekazywane: podmiotom powiązanym z Administratorem, jego podwykonawcom, podmiotom współpracującym z Administratorem np. firmom obsługującym e-płatności, firmom świadczącym usługi kurierskie/pocztowe, kancelariom prawnym.
  2. Dane osobowe Użytkowników nie będą przekazywane poza teren Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG).

VII. Prawa Użytkowników

  1. Użytkownik Serwisu ma prawo do: dostępu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, cofnięcia zgody w każdej chwili (co nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego w oparciu o zgodę przed jej cofnięciem).
  2. Zgłoszenie o wystąpieniu przez Użytkownika z uprawnieniem wynikającym z wymienionych praw należy przesłać na adres: mlkskrysztal@gmail.com
  3. Administrator spełnia lub odmawia spełnienia żądania niezwłocznie – maksymalnie w ciągu miesiąca od jego otrzymania.
  4. Użytkownik ma prawo złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeśli uzna, że przetwarzanie narusza jego prawa i wolności (RODO).

VIII. Pliki cookies

  1. Serwis zbiera informacje za pomocą plików cookies – sesyjnych, stałych i podmiotów zewnętrznych.
  2. Zbieranie plików cookies wspiera poprawne świadczenie usług w Serwisie i służy celom statystycznym.
  3. Użytkownik może określić zakres dostępu plików cookies do swojego urządzenia w ustawieniach przeglądarki.

IX. Zautomatyzowane podejmowanie decyzji i profilowanie

  1. Dane Użytkowników nie mogą być przetwarzane w zautomatyzowany sposób tak, że na skutek tego mogłyby zapaść wobec nich jakiekolwiek decyzje.
  2. Dane Użytkowników mogą być profilowane celem dostosowania treści i personalizacji oferty po wyrażeniu przez nich zgody.

X. Postanowienia końcowe

  1. Administrator ma prawo do wprowadzenia zmian w Polityce prywatności, przy czym prawa Użytkowników nie zostaną ograniczone.
  2. Informacja o wprowadzonych zmianach pojawi się w formie komunikatu dostępnego w Serwisie.
  3. W sprawach nieuregulowanych w niniejszej Polityce prywatności obowiązują przepisy RODO i przepisy prawa polskiego.

Informacje na temat polityki prywatności i plików cookies znajdziesz na wygranaonline

Spotkania

Tabela

Seniorzy

Sezon: 2023/2024

Zamojska Klasa Okręgowa

M Pkt BB
1 Herb klubu KS Hetman Zamość KS Hetman Zamość 29 78 115
2 Herb klubu Huczwa Tyszowce Huczwa Tyszowce 29 62 66
3 Herb klubu Grom Różaniec Grom Różaniec 29 60 46
4 Herb klubu Victoria Łukowa Victoria Łukowa 29 56 25
5 Herb klubu Pogoń 96 Łaszczówka Pogoń 96 Łaszczówka 29 56 40
6 Herb klubu Graf Chodywańce Graf Chodywańce 29 51 10
7 Herb klubu Tanew Majdan Stary Tanew Majdan Stary 29 47 7
8 Herb klubu Omega Stary Zamość Omega Stary Zamość 29 38 -12
9 Herb klubu Błękitni Obsza Błękitni Obsza 29 34 -13
10 Herb klubu Korona Łaszczów Korona Łaszczów 29 33 -16
11 Herb klubu Potok Sitno Potok Sitno 29 33 -41
12 Herb klubu Olimpiakos Tarnogród Olimpiakos Tarnogród 29 28 -26
13 Herb klubu Olimpia Miączyn Olimpia Miączyn 29 27 -11
14 Herb klubu MKS Unia Hrubieszów MKS Unia Hrubieszów 29 20 -62
15 Herb klubu Metalowiec Goraj Metalowiec Goraj 29 17 -62
16 Herb klubu Sparta Łabunie Sparta Łabunie 29 16 -66

Terminarz

Seniorzy

Kolejka: 29

Grom Różaniec  1 : KS Hetman Zamość
Pogoń 96 Łaszczówka  6 : Omega Stary Zamość
Korona Łaszczów  2 : Potok Sitno
Olimpia Miączyn  2 : Metalowiec Goraj
Błękitni Obsza  1 : Tanew Majdan Stary
Graf Chodywańce  2 : Olimpiakos Tarnogród
Huczwa Tyszowce  0 : Victoria Łukowa

Kalendarium

2024-06-15
sobota, 11:00

L

MKS Unia Hrubieszów : UKS Jedynka Krasnystaw
2024-06-15
sobota, 17:00

L

Metalowiec Goraj : MKS Unia Hrubieszów
2024-06-16
niedziela

Mateusz Olszak
2024-06-16
niedziela, 18:00

L

Tomasovia Tomaszów Lubelski : MKS Unia Hrubieszów
2024-06-19
środa

Andrzej Rycak
2024-06-25
wtorek

Oleksandr Banit
2024-07-02
wtorek

Patryk Bielecki

LikeBox

Statystyki

Statystyki są odświeżane co godzinę.

Liczba odwiedzin dzisiaj: 0

Liczba odwiedzin łącznie: 698430

Statystyki Szczegółowe